Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър 7/8 твДнес санитарният експерт на страната

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър 7/8 твДнес санитарният експерт на страната
Коментари Харесай

Балабанов: Всеки човек има право на личен избор, не ни принуждавайте чрез мерки

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър 7/8 тв

Днес санитарният специалист на страната Ангел Кунчев предложи цялостен лист с ограничаващи ограничения. От тях следва, че с цел да живеем умерено и обикновено, съгласно контрольор Кунчев всички ние, желаеме или не желаеме, би трябвало да се имунизираме.

Това разяснява в ефира на 7/8 тв Станислав Балабанов.

Г-н Кунчев, ще изтъквам ваши думи от времето, когато ни плашехте посредством ежедневни брифинги. Цитирам: Никой не твърди, че при използване на избрани ограничения, вие ще получите липса на зараза. Това е казано през малт 2020 година. Сега какъв рационален компромис вършим, като ни задължавате да се имунизираме, ще получим ли липса на зараза. Отговорът е не! Защото страни, в които реализираха 100% на имунизация, има взрив на инфектирани. Не, тъй като в лечебните заведения в Израел има хора, които са били имунизирани. Това, което оферирате в този момент, не е компромис, а мотив за дискриминация. Защото имам възприятието, че се пробвате да ни задължите във връзка с нашия персонален и ненарушим избор, разяснява Балабанов. 

Всеки жив човек на тази Земя има право да ръководи живота си и персоналното си здраве. Който желае, да се имунизира, несъмнено. Който не желае обаче, също носи своето право на персонален избор, тъй като живеем в свободна и демократична страна. Разчитайте на мъдростта и интелекта на хората, а не се опитвайте да ги плашите и принуждавате, пренебрегвайки правото им на персонален избор, приключи коментара си журналистът. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР